SALON JOLAN

Wat is Permanente Make-up?


Elke moderne vrouw wil er graag op elk moment van de dag perfect verzorgd uit zien. Gewone make-up kan aan deze eis niet tegemoet komen.

Bij permanente make-up worden eyeliners, lipliner of wenkbrauwen permanent aangebracht. Tijdens sporten, wanneer je op vakantie uit de zee of het zwembad komt, als je ‘s morgens uit bed stapt, of door weer en wind loopt. Zelfs als je tijdens een romantische film een traantje wegpinkt. De permanente make-up blijft altijd op z’n plaats. ‘s Morgens, ‘s middags en ’s avonds altijd een verzorgde uitstraling. Zelfs wanneer alle gewone make-up verwijderd is, is het gezicht nog niet ‘kaal’, want de aangebrachte accenten maken het gezicht sprekend. Doordat je geen make-up meer hoeft aan te brengen bespaar je dagelijks veel tijd.

Bij permanente make-up wordt door middel van een ultradunne naald die razendsnel op en neer beweegt, een speciale huidvriendelijke pigmentatie vloeistof in de huid gebracht. Het doel van permanente make-up is om de juiste kleur op de juiste plaats aan te brengen zodat je er beter uit ziet. Om permanente make-up nauwkeurig aan te brengen is vakmanschap en betrouwbare apparatuur een eerste vereiste.

Uiteraad mag u die vereisten bij mij verwachten.

Met regelmaat volg ik Masterclasses om bij te blijven in het vak en goede kwaliteit permanente make-up te kunnen leveren.

Masterclasses zijn oa gevolgd bij Ecuri, Raffaele Gargiulo, Edyta Flizik, Sophie Timmer & Sarah Thomaere. Allen bekende specialisten in het zetten van PMU.

Uiteraard ben ik in het bezit van een GGD-vergunning. Hygiëne & veiligheid zijn hierbij heel erg belangrijk.

Permanente make-up  geeft vertrouwen & laat u stralen.

U bent van harte welkom in mijn salon. 


Hieronder vindt u 'n selectie foto's van eigen werk.


Wenkbrauwen

Dunne en/of onregelmatige haargroei van de wenkbrauwen wordt met permanente make-up volledig gecorrigeerd zodat een egale en gelijkmatige wenkbrauwlijn ontstaat zoals alleen visagisten dat kunnen maken. Eventuele littekens in de wenkbrauwen kunnen eveneens met permanente make-up worden gecamoufleerd. Heb je vroeger te veel geëpileerd en nu bijna geen wenkbrauwen meer? Met permanente make-up wordt het gezicht weer compleet!

Hairstroke

Hairstroke, ook wel haartjes techniek genoemd, geeft het effect van fijne natuurlijke haartjes en is ideaal om te dunne, te korte of juist te schaarse wenkbrauwen te perfectioneren. Zelfs als de wenkbrauwen helemaal weg zijn is het mogelijk om met deze methode geheel nieuwe wenkbrauwen te maken. Bijna niet van echt te onderscheiden.
Strokes bij klant met Alopecia

Combi brows = combinatie van strokes met schaduw

Hairstrokes

Shadow (inschaduwen)

Bij shadow kunt u denken aan het effect van poederige wenkbrauwen. Het is te vergelijken met het aanbrengen van een wenkbrauwpotlood of poeder. De shadowtechniek oogt zachter en is compacter dan de luchtige hairstroke.

Om een voorbeeld te noemen. Als je een litteken in je wenkbrauwen hebt kan dit prima gecorrigeerd worden met PMU door het pigmenteren van een paar haartjes. Dit is nagenoeg “onzichtbaar” en het litteken is verdwenen.
Eyeliner

Oogleden en wimpers laten de ogen spreken. Bij de eyeliners wordt tussen de wimperhaartjes gepigmenteerd. Het geeft een natuurlijke en volle oogopslag. Ogen hebben een blijvend sprekende uitdrukking na behandeling met PMU. Wat je ook doet, je ogen zijn perfect verzorgd. Altijd mooie ogen, zonder zorgen over uitgelopen make-up.

Er zijn verschillende mogelijkheden bij de eyeliner. Keuze van subtiel tot breed. Met of zonder wing, of een smudged look (schaduw).

Vraag gerust naar de mogelijkheden, wij helpen u graag hiermee.

Eyeliner

Design eyeliner met wing

Brede eyeliner

Subtiele eyeliner

Lippen

Bij de lipcontouren kan met permanente make-up een natuurlijke aanvulling of extra accent worden bereikt. Het corrigeren van lippen zodat deze een symmetrisch aanzicht krijgen is een belangrijke toepassing van permanente make-up. Voor mensen met te dunne te lichte of asymmetrische lippen is PMU een unieke kans.

Bij de lippen kan je niet alleen kiezen voor een echte lipliner in de door jou gewenste kleur, maar ook voor een minder opvallende lipliner die een vage lipcontour weer mooi weergeeft. Daarnaast is het mogelijk om uw lipliner in schaduw effect te laten verlopen. Ook kunt u de gehele lippen laten pigmenteren waardoor u geen lipstick meer hoeft aan te brengen. Door de lippen half of volledig in te kleuren, lijken de lippen voller en sprekender.Full lipsLipliner met uit-schaduwen/ soft lips