SALON JOLAN

Graag stel ik me even voor. Mijn naam is Jolande Bertels en ik ben gediplomeerd Schoonheidsspecialiste, Medisch Pedicure, Visagiste en Permanent Make-up specialist. Daarnaast ben ik parttime werkzaam als apothekersassistente.

Ik vind het heerlijk om mensen met een goed verzorgde huid en goed verzorgde voeten de deur uit te laten gaan.

Als gediplomeerd Schoonheidsspecialiste en Medisch pedicure ben ik aangesloten bij de vakvereniging Provoet en geregistreerd in het Kwaliteits Register voor pedicures. Na de opleidingen heb ik me verder verdiept in verschillende specialisaties en technieken.

Ik werk in de salon met de huidverzorgings producten van Malu Wilz & Solutions Cosmeceuticals voor de huidverbetering en voor de voetverzorging met de producten van HFL Laboratories & Oil 'n More.

Alle producten zijn dermatologisch getest en dierproefvrij. Tevens kunnen de producten van HFL gebruikt worden door kinderen en diabetici.

Vraag in de praktijk naar meer informatie!! Al deze heerlijke producten die ik gebruik zijn te koop.

 

VISAGIE

Na een opleiding bij de School van Mieke Petiet kunt u bij mij terecht voor een mooie natural look voor overdag, een glamour uitstraling voor ’n feestje of misschien gaat u wel trouwen binnenkort? Dan kan ik u voorzien van een prachtige bruidsmake-up.

Ook heb ik de mogelijkheid om ’n afspraak te maken voor Permanente Make-up of ook wel PMU.

Altijd al mooi gestijlde wenkbrauwen willen hebben of een lijntje rond uw ogen, de eyeliner. Je ogen hebben een blijvend sprekende uitdrukking na een behandeling. Wat je ook doet je ogen zijn perfect verzorgd.

Het doel is om een stijlvolle basis te geven geen zwaar “opgemaakte look” maar een mooie pure uitstraling.

Het is gemakkelijk bij het sporten of als u het zelf niet meer zo goed ziet of u bent allergisch voor make-up. Want zelfs voor mensen met een allergie is PMU geschikt. Juist om die reden laten mensen met een allergische reactie op gewone make-up regelmatig PMU plaatsen.

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Neem gerust contact met mij op over de mogelijkheden.

Ik hoop u snel persoonlijk te mogen ontmoeten in mijn salon.

Jolande Bertels